NOVINKY

arr3!!! DOVOLENÁ !!!DOVOLENÁ od 30.6 -22.7.2018 Přijaté objednávky budem vyřizovat a expedovat až po dovolené a to v... arr3AKCE - Sleva na vybrané kostýmy pro malé superhrdiny i superhrdinky!Staň se superhrdinou a zachraň svět! Sleva na vybrané kostýmy pro velké i malé superhrdiny.   ... arr3VÝPRODEJ tanečních piškotů - 50Kč (1,8eur) za kusBaletní piškoty patří mezi taneční obuv s širokou možností využití na balet, gymnastiku a mnohé... arr3Likvidace dětského oblečení a doplňkůOblečte své děti za hubičku, využijte likvidace dětského oblečení.   Oblečení od 35Kč /... arr3Stylový dámský doplněk brožBrož – vyjímečný a elegantní doplněk dodávající šmrnc každému outfitu. ... arr3SLEVA -80% na čelenkyNakupuj právě teď se slevou až -80%! Čelenky pro malé, velké princezny i maminky.   ... arr3VYPRODEJ -50% na sponkyUvolňujeme místo pro novou kolekci a proto zahajujeme výprodej.     ... arr3PŘIPRAVTE SE NA LÉTO, UŽ JE ZA ROHEM !Látkové, slamené kloboučky. SUPER CENY 69Kč/kus.     ... arr3POZOR - DOVOLENÁ    DOVOLENÁ od 10.2-20.2.2018 Přijaté objednávky budem vyřizovat a expedovat až po dovolené a... arr3AKCE - KARNEVALOVÉ MASKYPraha - 4. listopadu 2017 - Využijte příležitosti a nakupte karnevalové masky a doplňky  o 15 %...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 35,0 Kč (1,3 EUR)
skladem
naše cena 35,0 Kč (1,3 EUR)
skladem
naše cena 29,0 Kč (1,0 EUR)
skladem

KONTAKTY

Violet Collection, s.r.o.
Veletržní 1
170 00 Praha 7
tel: +420 776 319 976
napište nám

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 390,0 Kč (14,0 EUR)
na objednávku
naše cena 450,0 Kč (16,2 EUR)
na objednávku
naše cena 420,0 Kč (15,1 EUR)
na objednávku

ANKETA

Jak často u nás nakupujete?

pravidelně 58% občas 18% zřídka 6% byl to první nákup 18%

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů