NOVINKY

arr3Vánoční provozVážení obchodní přátelé, rádi bychom Vás touto cestou informovali o vánočním provozu v naší... arr3Oblíbený DALMATÍN znovu v nabídce !Praha - 29.11.2018 - Dalmatin znovu v nabídce nejen  dětské ale i dámske velikosti .   ... arr3Víkendová akce -20%Praha - 24.11.2018 - Máme pro vás víkendovou akci slevu -20 % na vybraný model.   ... arr3Předmikulášská nadílkaPraha - 22.11.2018 - Nenechte si ujít předmikulášskou nadílku.  -20% SLEVA na kostýmy čerta a... arr3POŠTOVNÉ ZDARMA a na VŠE POUZE DNES!Nyní platíme DOPRAVU MY ! Milí zákazníci, připravili jsme si pro Vás speciální akci, kdy můžete ... arr3Originální dárky pod stromečekPraha, 15.10.2018 Vánoce se nezadržitelně blíží a vy si nevíte rady s dárky pro děti? Překvapte je... arr3Halloween, dušičky, dlabání dýní ...Podzimní tradice ožívají. Halloween a dušičky, dlabání dýní, kostýmy.... Libí se Vám kostým,... arr3PROMO SLEVA -10% Sleva se vztahuje pouze na kostým a doplnky páva. PROMO KOD : PAV Plati pouze DNES 7.10.2018.... arr3Exkluzivní SLEVA -50%SLEVA -50% na kostým Minnie plati pouze DNES do vyprodani zasob.   ... arr3!!! DOVOLENÁ !!!DOVOLENÁ od 30.6 -22.7.2018 Přijaté objednávky budem vyřizovat a expedovat až po dovolené a to v... arr3AKCE - Sleva na vybrané kostýmy pro malé superhrdiny i superhrdinky!Staň se superhrdinou a zachraň svět! Sleva na vybrané kostýmy pro velké i malé superhrdiny.   ... arr3VÝPRODEJ tanečních piškotů - 50Kč (1,8eur) za kusBaletní piškoty patří mezi taneční obuv s širokou možností využití na balet, gymnastiku a mnohé...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 50,0 Kč (2,0 EUR)
skladem
naše cena 35,0 Kč (1,4 EUR)
skladem
naše cena 100,0 Kč (4,0 EUR)
skladem

KONTAKTY

Violet Collection, s.r.o.
Veletržní 1
170 00 Praha 7
tel: +420 776 319 976
napište nám

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 350,0 Kč (14,0 EUR)
skladem
naše cena 699,0 Kč (28,0 EUR)
skladem
naše cena 399,0 Kč (16,0 EUR)
skladem

ANKETA

Jak často u nás nakupujete?

pravidelně 47% občas 16% zřídka 11% byl to první nákup 27%

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů