NOVINKY

arr3Exkluzivní SLEVA -50%SLEVA -50% na kostým Minnie plati pouze DNES do vyprodani zasob.    ... arr3!!! DOVOLENÁ !!!DOVOLENÁ od 30.6 -22.7.2018 Přijaté objednávky budem vyřizovat a expedovat až po dovolené a to v... arr3AKCE - Sleva na vybrané kostýmy pro malé superhrdiny i superhrdinky!Staň se superhrdinou a zachraň svět! Sleva na vybrané kostýmy pro velké i malé superhrdiny.   ... arr3VÝPRODEJ tanečních piškotů - 50Kč (1,8eur) za kusBaletní piškoty patří mezi taneční obuv s širokou možností využití na balet, gymnastiku a mnohé... arr3Likvidace dětského oblečení a doplňkůOblečte své děti za hubičku, využijte likvidace dětského oblečení.   Oblečení od 35Kč /... arr3Stylový dámský doplněk brožBrož – vyjímečný a elegantní doplněk dodávající šmrnc každému outfitu. ... arr3SLEVA -80% na čelenkyNakupuj právě teď se slevou až -80%! Čelenky pro malé, velké princezny i maminky.   ... arr3VYPRODEJ -50% na sponkyUvolňujeme místo pro novou kolekci a proto zahajujeme výprodej.     ... arr3PŘIPRAVTE SE NA LÉTO, UŽ JE ZA ROHEM !Látkové, slamené kloboučky. SUPER CENY 69Kč/kus.     ... arr3POZOR - DOVOLENÁ    DOVOLENÁ od 10.2-20.2.2018 Přijaté objednávky budem vyřizovat a expedovat až po dovolené a... arr3AKCE - KARNEVALOVÉ MASKYPraha - 4. listopadu 2017 - Využijte příležitosti a nakupte karnevalové masky a doplňky  o 15 %...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 35,0 Kč (1,4 EUR)
skladem
naše cena 30,0 Kč (1,2 EUR)
skladem
naše cena 99,0 Kč (4,0 EUR)
skladem

KONTAKTY

Violet Collection, s.r.o.
Veletržní 1
170 00 Praha 7
tel: +420 776 319 976
napište nám

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 399,0 Kč (16,0 EUR)
na objednávku
naše cena 629,0 Kč (25,2 EUR)
skladem
naše cena 629,0 Kč (25,2 EUR)
skladem

ANKETA

Jak často u nás nakupujete?

pravidelně 60% občas 14% zřídka 10% byl to první nákup 17%

Ochrana osobních údajů e-shopu ………
  1. Společnost ………………., se sídlem ………………………, IČ …………………, zapsaná u …………….. soudu v ……………….., oddíl …., vložka ………….. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno ………….. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese ………………….

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky …………………, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek
      • ………………… doplňte o případné další účely

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • ……………………………………………………..… (zde vyjmenujte své zpracovatele – pro účely tohoto dokumentu zejména Google Analytics, popř. Externí mailingový nástroj)
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.